MONTAGE      DAK      GEVELTECHNIEK      ZONNEPANELEN

Missie en Visie van Spekco Montage 

Missie en visie zijn het hart van de organisatie. Intern zorgt een missie visie voor motivatie, inspiratie en richting. Extern moet dit voor een duidelijk wervend beeld van de organisatie zorgen.

Wij zijn een bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd heeft in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Onze missie en visie gaan verder dan alleen deze beschrijving van onze activiteiten.

Het zijn van een bedrijf betekend voor ons het nakomen van onze gemaakte afspraken en het naar behoren omgaan met het vertrouwen welke in ons is gesteld. Of dit nu gaat om het verhelpen van een simpele lekkage, de uitvoering van een compleet renovatieproject maar ook de relatie met onze leveranciers.

Wij zien ons zelf groeien naar een zeer concurrerende positie in onze branche. Dit door middel van het naleven van onze missie en hierin geen concessies te doen.

 

Pannendaken 

Spekco Montage is de juiste partner voor het renoveren van het dak van een of meerdere geschakelde ( tussen )woningen, vrijstaande villa’s en nieuwbouwwoningen. Wij beschikken over de benodigde ( steiger )materialen, liften en personeel voor het uitvoeren van het complete dakwerk.

Wij voeren een dakrenovatie uit voor een enkele woning maar ook projectmatig van twee tot honderden woningen.

Er is veel keuze in verschillende dakpannen, isolatiesoorten/ waardes, dakfolies en andere eventuele opties. Hierdoor wordt het moeilijk om de juiste beslissing te nemen. Daarom begeleiden wij u graag tijdens dit proces; met uw wensen en onze kennis komen we altijd tot de juiste oplossing.

 

Wij verwerken

-        Alle voorkomende keramische dakpannen van onder andere Koramic, Monier, Laumans.

-        Betondakpannen van Monier

-        Alle soorten gebruikte dakpannen ( bij hergebruik )

 

Tijdens het vernieuwen van de dakpannen kunnen wij ook

-        Nieuwe goten leveren en aanbrengen

-        Nieuwe dakkapel plaatsen

-        Velux dakraam leveren en aanbrengen

-        Boeiboord vervangen

-        Lood aansluitingen vernieuwen aan schoorsteen, dakkapel of muurlood.

 

Collectief 

Wanneer u en uw buren samen de daken willen aanpakken dan kunt u gebruik maken van onze kortingen. Meer weten? Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen of via de e- mail een bericht sturen.

 

Platte daken  

Het renoveren van daken met een lage dakgraad of compleet plat dak behoren eveneens tot onze dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het vernieuwen van het bitumen dakbedekking van dakkapellen, overkappingen, aanbouwen, bungalowwoningen, loodsen etc.

Na een levensduur van circa 15 jaar is de toplaag van uw platte dak(en) toe aan vervanging. Wanneer u bent verrast door een dak lekkage of u wilt preventief het dak vernieuwen kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende inspectie. Tijdens deze dakinspectie kunnen we de staat van het dak vaststellen. Dit door visuele inspectie maar ook doormiddel van een insnijding op een of meerdere plekken in het dak.

Aan de hand van deze inspectie kunnen wij u een helder advies geven waarna een prijsopgave kan volgen.

 

Dienstverlening 

-        Overlagen ( toplaag )

-        Plat dak Isoleren

-        Vernieuwen van dakbeschot.

-        Plat dak repareren

-        Lekkage service

 

Dakkapellen 

Spekco Montage is de juiste keuze voor het plaatsen van uw traditioneel gebouwd dakkapel.  Onze timmermannen vervaardigen ter plaatsen het te bouwen dakkapel;  in het werk wordt de maatvoering nauwkeurig afgestemd op de juiste hellingshoek. Van hieruit word het houten frame opgebouwd en voorzien van de gewenste afwerking; Watervast Multipaint ( hout ) of onderhoud arm kunstof panelen. Kozijnen leveren wij naar keuze in Meranti Hardhout of onderhoudsarm Kunstof.

De klant kan vervolgens de samenstelling van de complete dakkapel zelf bepalen, wanneer u wenst in overleg met ons. Denk hierbij aan de verdeling van de ramen in het kozijn, roeden verdeling in het glaswerk, overstekken, kleur/ Ral keuze, sier(dek)lijsten, binnenafwerking …etc.

Met de standaard dubbele beglazing is uw dakkapel optimaal geïsoleerd en is klaar voor gebruik als comfortabele slaapkamer of studie ruimte. Uw investering in ruimte is een directe meerwaarde voor uw woning en verbeterd uw wooncomfort optimaal. Laat u informeren naar de mogelijkheden bij Spekco Montage.

 

Dakkapel renovatie 

Wanneer uw bestaande dakkapel op leeftijd is en toe aan onderhoud kunt u bij ons terecht voor deze opknapbeurt.

Gedurende een afspraak kunnen we vaststellen welke onderdelen dienen te worden gerenoveerd. Op deze manier kunt u voordelig de levensduur van de dakkapel 20 jaar verlengen.

Ook kunt uw bestaande dakkapel onderhoudsarm laten maken door Spekco Montage. Met het aanbrengen van kunstof panelen bent u af van de het schilderwerk en terugkerende kosten.

 

Diensverlening t.b.v. dakkapel renovatie

- Nieuwe dakbedekking

- Nieuwe lood aansluiting

- Nieuwe zijwangen

- Nieuw kozijn

- Nieuwe boeiboorden

- Nieuwe binnen afwerking

 

Dakraam plaatsen 

Naast het vernieuwen van de dakpannen wordt er veelal gekozen voor het vervangen van bestaande dakramen voor een Velux dakraam. Wanneer er nog geen dakramen aanwezig zijn is het een absolute overweging om deze aan te laten brengen door Spekco montage.

Uw rommelzolder, vliering of slaapkamer zal veranderen in een open en luchtige ruimte die uw wooncomfort zal verhogen. De kwaliteit van het merk Velux is van een hoog niveau, om deze reden verwerken wij liever  geen andere merken.

U kunt kiezen uit een ruime sortering van afmetingen, materiaalsoort en eventuele rolluiken of zonweringen. Ook de aftimmering kunnen we optioneel meenemen in het geheel.

Wanneer u geïnteresseerd bent komen wij graag langs voor het inmeten van het gewenste dakraam. Voor constructieve aanpassingen t.b.v. een nieuw dakraam kunt u ook bij ons terecht.

 

Dienstverlening  t.b.v. dakramen plaatsen

- Oude dakraam verwijderen

- Nieuwe dakraam leveren en/ of  plaatsen

- Aftimmeren nieuw/ bestaand dakraam

 

Dakisolatie 

Pannen daken en platte daken

Indien u de keuze hebt gemaakt om uw dak te renoveren kunnen wij het tevens  isoleren. Een goed geïsoleerd dak zal bijdragen aan een hoger wooncomfort.

Door het behoudt van de warmte in uw woning zullen de kosten van uw energierekening omlaag gaan waardoor uw persoonlijke investering rendabel wordt en tevens uw steentje bijdraagt voor een beter milieu.

Er zijn verschillende methodes van isoleren. Voor het aanbrengen van het juiste isolatiemateriaal komen wij graag vrijblijvend op locatie voor een passend advies.

 

Wij verwerken

- Dakplaten van Opstalan/ Unilin, Isobouw, Kingspan/ Unidek

- SF 19 Isolatiefolie

- Glas/ steenwol

- Pir isolatie

- Pur isolatie

 

Dakfolie 

Pannen daken.

Vocht kan de oorzaak zijn van aanhoudende problemen in woonhuizen. Als het vocht in staat is om in de dakconstructie door te dringen, kan schimmelvorming of zelfs rot ontstaan.

Er zijn verschillende vochtregulerende folies die worden gebruikt ter voorkoming van deze inwendige condensatie. Indien er onverhoopt toch vocht aanwezig is, kan dit zonder schadelijke gevolgen ontsnappen.

Er zijn verschillende regulerende folies verkrijgbaar. Welke folie voor uw dak geschikt is hangt af van uw bestaande dakopbouw.

Voor het aanbrengen van de juiste dakfolie komen wij graag vrijblijvend op locatie voor een passend advies.

 

Dakinspectie 

Wanneer u vermoedt dat uw dak gebreken vertoond of toe is aan vervanging kunt u bij ons terecht voor een dakinspectie.

Aan de hand van deze inspectie kunnen we u een helder en gedegen advies geven over de staat van uw dak en de eventuele gebreken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook zult u hierbij een geheel vrijblijvende offerte ontvangen.

 

Dakinspectie: 

- Staat van dakpannen vaststellen.

- Staat van dakconstructie/ isolatie vaststellen.

- Staat van schoorsteen/ dakdoorvoeren vaststellen.

- Controle dakraam en dakkapel.

- Staat van platdak vaststellen.

- Lood- en zinkwerken controleren.

- Opsporen van eventuele lekkages.

 

Woning kopen? 

Wanneer u van plan bent een woning te kopen en u wilt op voorhand de staat van het dak nagaan kunt u ook van deze dienst gebruik maken.

 

Schoorsteen renovatie 

Door het sterk wisselende klimaat van Nederland heeft de gemetselde schoorsteen veel te verduren. Door deze invloeden kan uw schoorsteen gebreken gaan vertonen, welke kunnen leiden tot vervelende lekkages.

Een veel voorkomende oorzaak hiervan zijn de loodaansluitingen en/ of regendoorslag. Wanneer u twijfelt aan de staat van uw schoorsteen komen wij graag op locatie langs voor een vrijblijvend advies.

Indien uw schoorsteen aangetast is door vuiligheid en/ of mos hebben de bestaande voegen veel te verduren. Voor het behoudt van uw schoorsteen adviseren wij vroegtijdig onderhoud. Op deze manier kunt u de schoorsteen nog renoveren en bespaart u een hoop kosten.

Wanneer de staat van uw schoorsteen dusdanig verouderd is en renovatie niet meer mogelijk is, kunt u ook bij ons terecht voor het compleet nieuw opmetselen van uw schoorsteen. Door veel ervaring hebben we deze discipline tot een specialisme gemaakt.

 

Dienstverlening

- Lood vernieuwen

- Uithakken voegen

- Opmetselen schoorsteen

- Impregneren schoorsteen

 

Collectief 

Wanneer u en uw buren samen de schoorstenen willen aanpakken dan kunt u gebruik maken van onze kortingen. Meer weten? Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen of via de e- mail een bericht sturen.

 

Lekkage service 

Wanneer u onaangenaam word verrast door een daklekkage hoeft u niets anders meer te doen dan te bellen of mailen naar Spekco montage. Binnen overeengekomen tijd zal een dakdekker van Spekco montage ter plaatse zijn voor het repareren van het plat dak, pannendak, schoorsteen of goot.

Onze dakdekker is volledig mobiel uitgerust om alle voorkomende daklekkages snel en vakkundig te repareren. Daarom geven wij  minstens 1 jaar garantie op de door ons aangebrachte reparaties.

 

Onze service:         (24 UUR PER DAG – 7 DAGEN PER WEEK)

SPOED service:      (BINNEN 2 – 8 UUR)

SNEL service:         (BINNEN 24 UUR)

Altijd:                    (BINNEN 72 UUR)

 

Dienstverlening 

 

- Pannendak lekkage

- Schoorsteen lekkage

- Goot lekkage

- Bitumen Platdak lekkage

- Stormschade

- Dakonderhoud

 

Voor deze service kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer. Er word dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor het maken van een passende afspraak.  Onze dakdekker kan al binnen enkele uren ter plaatse zijn.

 

Garantie 

Alle door Spekco Montage gerealiseerde projecten gaan gepaard met een 10 jaar geldende, schriftelijke garantie.

Naast onze garantie werken wij volgens onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer Van Koophandel te Zwolle. Deze algemene voorwaarden waarborgen de rechten en plichten voor ons als opdrachtnemer en voor u als opdrachtgever.

Wij werken volgens arbo- normen als het gaat om veilig werken op hoogte. AL onze steigermaterialen, liften en ladders worden jaarlijks gekeurd.

Wij garanderen dat uw ervaring met Spekco Montage als zeer prettig zal worden bevonden. Dit als het gaat om netheid van werken, personeel en natuurlijk het eindresultaat.

        STORM SCHADE BEL      06  45 82 25 70