MONTAGE      DAK      GEVELTECHNIEK      ZONNEPANELEN

Stormschade: 24/7 bereikbaar voor schadebeperking en herstel 

 

Stormschade. Een omgewaaide boom die een enorm gat heeft veroorzaakt in uw dak. Losgewaaide gevelbeplating, een omgewaaide mestsilo, een compleet dak dat door rukwinden is losgeraakt of afgewaaide dakpannen.

 

Welke stormschade u ook heeft, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om de schade direct zoveel mogelijk te beperken en zo snel mogelijk te starten met het herstel.

 

Buiten kantooruren krijgt u altijd een beslissingsbevoegde manager aan de lijn. Zo kunnen wij u bij stormschade meteen de hulp bieden die u nodig heeft.

De stormschade direct zoveel mogelijk beperken

 

Bij stormschade is het vaak van belang om zo snel mogelijk maatregelen te nemen. Een gat in het dak van uw fabriek kan naast de schade aan uw dak enorme waterschade veroorzaken. Half losgewaaide gevelbeplating vormt een gevaar voor de omgeving als het helemaal losraakt en wegwaait. Een boom die terecht komt op uw asbestdak vraagt om directe veiligheidsmaatregelen door een asbestspecialist.

 

Wij komen meteen in actie als u ons belt en nemen de maatregelen die nodig zijn om meer schade te voorkomen. We timmeren het dak dicht of zorgen ervoor dat de regen gecontroleerd wordt opgevangen. We bevestigen of verwijderen de gevelbeplating en we zetten de omgeving rond de plek waar de asbest is vrijgekomen af. Daarna starten we zo snel mogelijk met het (bouwkundige) herstel.

Wij herstellen terwijl u werkt

 

U wilt uw werk niet stil moeten leggen. Of uw huis tijdelijk niet kunnen betreden. We richten onze herstelwerkzaamheden na de stormschade dan ook zo in dat uw zaak kan blijven draaien en dat u gewoon uw huis kunt bewonen. We creëren plekken voor uw medewerkers om te werken en zorgen ervoor dat onze werkzaamheden u zo min mogelijk storen.

 

We doen al het werk dat nodig is om uw huis of gebouw zo snel mogelijk in de oorspronkelijke staat te herstellen. We werken door, ook ’s nachts, en komen met zoveel mensen als nodig is.

Eén aanspreekpunt

 

We hebben deskundige timmermannen, metselaars, loodgieters, elektriciens en schilders in dienst voor het bouwkundige werk. We werken altijd volgens de meest recente wet- en regelgeving om de asbest op een veilige manier, hoe complex de situatie ook is.

Voor bedrijven: calamiteitenplan bij stormschade

 

Heeft u een bedrijf dan denken wij graag met u mee over uw calamiteitenplan. Want als u te maken krijgt met stormschade geeft u dat al zorgen genoeg. Dan zit u niet te wachten op het al het extra werk dat komt kijken bij het herstel.

 

Wij maken graag van tevoren afspraken met u voor in uw calamiteitenplan, over wat te doen bij stormschade. Zodat helder is wie u waarvoor wilt inschakelen. Wij zorgen dan bij stormschade dat alles van A tot Z wordt geregeld. De afstemming met de schade-expert van uw verzekeraar en alle schoonmaak- en herstelwerkzaamheden die nodig zijn. We schakelen desgewenst uw vaste leveranciers in, de partijen waar u graag mee werkt. Als u dit van tevoren vastlegt hoeft daar op het moment dat u te maken krijgt met brand niet over na te denken.

        STORM SCHADE BEL      06  45 82 25 70